Zabıtadan Kırtasiye Denetimi EĞİTİM
Paylaş

Zabıtadan Kırtasiye Denetimi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, zabıta ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye malzemesi satan iş yerlerini denetledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 29.09.2015 11:35
Bursa’nın Gemlik ilçesinde, zabıta ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye malzemesi satan iş yerlerini denetledi.


Zabıta ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimlerde, AVM’lerin kırtasiye bölümleri ile kırtasiyeci dükkanları kontrol edildi. Gemlik’te okul öncesi yeni kayıtlı 1400 öğrencinin bulunduğunu ve ilçede 18 bin öğrenci ile eğitim ve öğretimin başladığını ifade eden Zabıta Müdürü Erol Bütün, öğrencilerin sağlıksız ürünlere yönelmemeleri için bu denetimlerin yapıldığını kaydetti. Bütün, hem öğrencilerin, hem de velilerin daha sağlıklı alışveriş yapabilmelerinin hedeflendiği denetimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.