Yeni Müdür Kodek’ten Vali Çomaktekin’e Ziyaret GENEL
Paylaş

Yeni Müdür Kodek’ten Vali Çomaktekin’e Ziyaret

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Abdullah Kodek’i makamında kabul etti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 17.08.2015 15:42
Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Abdullah Kodek’i makamında kabul etti.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün hizmet ve faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, geliştirilmesi, teşvik edilmesi için söz konusu alanlarda ilgili kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olduğunu belirten Vali Çomaktekin, “Bundan sonraki süreçte de bu görevin layıkıyla icra edileceğine inancım tamdır. Bu vesileyle yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.


Kodek’te bundan sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin Çomaktekin’e bilgiler verdi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.