Yalova Jandarması Taşköprü Beldesi üzerinde bulunan bir işletmede denetim gerçekleştirdi.İşletmede yapılan incelemede 10 numara madeni yağın mazot ile karıştırılması ile elde edilen yapma motorin ele geçirildi. Yine aynı işletmede 200 litre kaçak motorin, bin 300 litre on numara yağ ve yapma motorinin araçlara pompalanmasını sağlayan bulundu. Olayla ilgili işletme sahibi A.S (54) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Ele geçirilen yapma motorin, kaçak mazot ve pompa düzeneğine ise el kondu. bin 300 litre 10 numara yağ ise yediemin olarak işletme sahibine teslim edildi.
ASAYİS
Yalova’da Kaçak Motorin Operasyonu
Yalova Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri aldıkları istihbarat üzerine denetim gerçekleştirdikleri bir işletmede 200 litre kaçak motorin ve motorini 10 numara y.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 08.05.2015 09:00
Yalova Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri aldıkları istihbarat üzerine denetim gerçekleştirdikleri bir işletmede 200 litre kaçak motorin ve motorini 10 numara yağ ile harmanlayarak araçlara basmaya yarayan düzenek ele geçirdi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Terme'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
İlkadım’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 656 Adet Sentetik Ecza Yakalandı
Samsun'da Narkotik Operasyonu: 5.630 Adet Hap Yakalandı
Samsun’da Kumar Operasyonu: 6 Şahsa 69 Bin Liradan Fazla Ceza
İLKADIM’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 7 BİN 902 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ