Avkapan, “İş-Kur İl Müdürlüğü ile birlikte web tasarım atölyesi kursunu başlatmıştık. Kursla ilgili çalışmalarımızda ikinci etap olarak dernek binamızda 20 engelli kardeşimize hizmet vermekteyiz. Kursiyerlerimiz İş-Kur tarafından kurs süresi boyunca harçlıklarını alırlarken Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından da kurs tamamlandıktan sonra web tasarım sertifikalarını alacaklar. 15 Kasım tarihine kadar sürecek faaliyette bizlere destek sunan Kırşehir Belediye Başkanı ve ilgili birim yöneticilerine engelli kardeşlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.
GENEL
Web Tasarım Kursunda İkinci Etap Başladı
Kırşehir Bedensel Engeller Dernek Başkanı Servet Avkapan, engelliler için açılan web tasarım kursunda ikinci etaba geçtiklerini söyledi.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 06.10.2015 11:28
Kırşehir Bedensel Engeller Dernek Başkanı Servet Avkapan, engelliler için açılan web tasarım kursunda ikinci etaba geçtiklerini söyledi.