İlçe yönetimi ile birlikte gelen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, çerçevelenmiş belediye başkanlığı mazbatasını Başkan Erdoğan Tok'a teslim etti. İki başkan arasında mazbata teslimi sırasında gülüşmelere neden olan 'asıl olan mazbata bu' espirisi Varol ve Tok'u kahkahaya boğdu.
BAŞKAN TOK'A VAROL'DAN TAM DESTEK
AK Parti Belediyecilik anlayışının İlkadım'da farkını hissettireceğini söyleyen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, " Samsun en büyük metropol ilçe belediyesi olan İlkadım son beş yılda alamadığı yatırım ve hizmetler Erdoğan Tok başkanımız sayesinde hayata geçecektir. Herkesi kucaklayan insan odaklı belediyecilik anlayışıyla İlkadım'da özlenen ve beklenen hizmetler bir-bir hayata geçeceğinden hiç şüphemiz yok. Bu manada İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve ekibine başarılar diliyorum." dedi.

PROJELERE START VERİLDİ
Kendisine yapılan sürpriz ziyaret ve jestten dolayı memnuniyetini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Her adımda İlkadım projesiyle hazırladığımız hizmetlerimizi bir an önce hayata geçirmek için çalışmalarımıza başladık. Halkımıza seçimler öncesi verdiğimiz sözleri yerine getirmek için projeleri inşa edeceğimiz noktaların tespiti üzerinde çalışıyoruz. " diye konuştu.