Van Tuyad-der’de Eşbaşkanlık Sistemine Geçildi GENEL
Paylaş

Van Tuyad-der’de Eşbaşkanlık Sistemine Geçildi

Tutuklu ve Hükümlü Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (Tuyad-Der) bugün yapılan 9.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 09.05.2015 15:07
Tutuklu ve Hükümlü Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (Tuyad-Der) bugün yapılan 9. Olağan Kongresi’nde Eş Başkanlığa İsmail Kara ve Sultan Uruk seçildi.


Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleşen Van Tuyad-Der 9. Olağan Kongresi’ne HDP Van Milletvekili Adayı Zozan Yeliz Yıldırım, HDP Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi, STÖ temsilcileri, Tuhad-Fed Genel Başkanı Mehmet Temizyüz, tutuklu yakınları ve halk katıldı.


Kongrenin bir konuşma yapan Tuhad-Fed Eş Başkanı Mehmet Temizyüz ise mücadelede başarının herkesin kendini katmasıyla olacağını ifade ederek, yeni seçilecek yönetime başarılar diledi.


Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Van TUYAD-DER Eşbaşkanlığına İsmail Kara ile Sultan Uruk seçildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.