Vali'den Togar'a veda ziyareti GÜNCEL
Paylaş

Vali'den Togar'a veda ziyareti

Diyarbakır a atanan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy veda ziyaretleri kapsamında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ı makamında ziyaret etti

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 18.09.2014 15:33

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, valiler kararnamesiyle Diyarbakır Valisi olarak atanmasının ardından veda ziyaretleri kapsamında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı, ardından da Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük’ü ziyaret etti. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Belediye Meclis üyeleri ile başkanlık makamında bir araya gelen Aksoy, kısa bir sohbetin ardından herkesle teker teker vedalaştı. Daha sonra hatıra fotoğrafının çekilmesinin akabinde Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, günün anısına Vali Aksoy’a hediye takdim etti.

Belediyeden ayrılan Aksoy, Tekkeköy Kaymakamlığı’na geçti. Burada Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük ile vedalaşmasının ardından ilçeden ayrıldı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.