İncelemeleri sırasında yüklenici firma yetkililerinden tünel inşaatı hakkında bilgi alan Vali Enver Salihoğlu, yetililere çalışmalarda dikkatli olunmasını istedi. Vali Salihoğlu, “Tünel inşaatları tehlikedir. Bu nedenle iş sağlığı ve güvenliğine çok dikkat edilmesi gerekir. Çok dikkatli ve titiz çalışmanızı istiyorum” dedi.
GENEL
Vali Enver Salihoğlu Velimeşe Tüneli’ni İnceledi
Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Derin Deniz Deşarj Projesi kapsamında yapımına devam edilen 28 metre çapında ve 3 bin 600 metre uzunluğundaki Velimeşe Tüneli’n.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 30.01.2016 18:42
Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Derin Deniz Deşarj Projesi kapsamında yapımına devam edilen 28 metre çapında ve 3 bin 600 metre uzunluğundaki Velimeşe Tüneli’nde, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu ve yüklenici firmaların yetkilileri ile beraber incelemelerde bulundu.