Uşak’ta yüzbaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi GENEL
Paylaş

Uşak’ta yüzbaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Uşak’ta Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında önceden açığa alınan Jand.

Uşak’ta Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında önceden açığa alınan Jandarma Yüzbaşı Şeref Selam tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Uşak’ta darbe girişimiyle ilgili devam eden soruşturma kapsamında, darbe girişiminin hemen ardından görevden uzaklaştırılan ve sonrasında Uşak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan istihbaratçı Jandarma Yüzbaşı Şeref Selam, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.


Yüzbaşı Şeref Selam, savcılık tarafından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye gönderildi. Yüzbaşı Selam "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.