Üniversite öğrencilerinin golf keyfi SAMSUN HABERLERİ
Paylaş

Üniversite öğrencilerinin golf keyfi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrenci üyelerine Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübüne gezi düzenledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 02.11.2017 15:42

SAMSUN HABER - Türkiye’de belediye eliyle yapılan tek golf sahası olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü gezisine, Makine Mühendisleri Odasına üye olan 37 öğrenci katıldı. Öğrenci üyelerin keyif aldığı gezide, Golf Antrenörü Osman Nallı tarafından antrenman verildi.

Düzenlenen geziyle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Doğancan Üzüm, “Okul yaşantımız ve iş yaşantımız arasında geçecek olan süreçte okulumuzun yanı sıra, bizlerin bilgi birikim ve donanımlarını artırma çabası içerisinde olan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi teknik gezilerin dışında bu tür sosyal etkinlikler düzenliyor. Bu tür etkinlikler devam edecek" dedi.
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.