SAMSUN HABER - Panel hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ergin Öztürk, “Doğal yaşamın en güzel ortamı olan dağ ve yaylalarımızın değerlendirilerek, koyun-keçi üretiminin ve etlerinin tüketiminin yaygınlaşmasına katkı sağlamak, bu alanda bir farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Türkiye’de Kırmızı Et Açığının Giderilmesinde Küçükbaş Hayvancılığın Rolü’ panelini düzenledik. Samsun’un yanı sıra Sinop, Amasya, Ordu ve Tokat illerinin yetiştiricileri de bu panele katılacak. Koyun ve keçi etinin önemini ve ne kadar lezzetli olduğunu tüm Türkiye’ye duyurmak için fırınlanmış olan etler de ikram edilecek” dedi.
“Türkiye’de Kırmızı Et Açığının Giderilmesinde Küçükbaş Hayvancılığın Rolü” paneli 23 Mayıs Salı günü saat 14.00-18.00 saatleri arasında Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleşecek.
SAMSUN HABERLERİ
Türkiye’de Kırmızı Et Açığının Giderilmesinde Küçükbaş Hayvancılığın Rolü - Samsun Haber
Samsun Zootekni Derneği Başkanı Prof. Dr. Ergin Öztürk, “Türkiye’de Kırmızı Et Açığının Giderilmesinde Küçükbaş Hayvancılığın Rolü” başlıklı panelin 23 Mayıs’ta yapılacağını söyledi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da Kantinci Esnafının Sorunları ve Talepleri Masaya Yatırıldı
HAVZA BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan’dan Pekin’de OMÜ Standına Ziyaret
Canik Belediyesi'nden Askere Giden Gençlere 6 Bin TL Asker Harçlığı ve Asker Çantası
BÜYÜKŞEHİR ABONMAN ÜCRETLERİ İLE ULAŞIMDA KOLAYLIK SAĞLIYOR