Turgay Kaynak işi sıkı tutuyor SPOR
Paylaş

Turgay Kaynak işi sıkı tutuyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.grubun güçlü ekiplerinden İlkadım Belediyespor, yeni teknik direktör Turgay Kaynak ile anlaştı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 24.10.2013 14:58

Ali Ağa, Balıkesir, Kadriyespor, Orhangazispor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor 1930 Bafraspor’da teknik direktörlük yapan Turgay Kaynak, İlkadım Beledisporla  prensipte bir yıl anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik direktör Turgay Kaynak, gelir gelmez ayağının tozuyla ilk antrenmanına Derebahçespor  tesislerinde çıktı. 
İlkadım Belediyesi Derebahçespor tesislerinde kulüp başkanı Sezai Onaran, yönetim kurulu üyesi Yaşar Kutbay, Çetin Topsakal, Osman Yağmur, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kaya, Spor Tesisleri Sorumlusu Şavaş Akyol ve futbolcularla tanışan yeni teknik direktör Turgay Kaynak, ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıktı. Ligin 4.haftası Erzicanspor ile oynan maç sonrasında  İlkadım Belediyespor ile yollarını ayıran antrenör Bünyamin Kubat’dan görevi devir alan Turgay Kaynak, kırmızı-beyazlı takımın başına geçerek kolları sıvadı.

Samsun'da  attığımız ilk adımla yeni bir sayfa açtığını ifade eden antrenör Turgay Kaynak, " Bu süreçten itibaren tüm birikimlerimi ve enerjimi İlkadım Belediyespor için kullanacağım. Önümüze bakarak, İlkadım Belediyesporun başarısını daha ileriye taşıyacağız. Kulüp hem oyuncuları hem de yönetimi ile kaliteli. Bende kulübümüze layık olmak için var gücümle çalışacağım." dedi.

DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR

Derebahçe tesislerinin birçok ikinci lig takımında bulunmayan tesislerden biri olduğunu sözlerine ekleyen Kaynak, " Bu tesisi İlkadım ilçesine kazandıran İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ONARAN TARAFTARLARA SESLENDİ.

Özlenen şampiyonluğa bu yıl ulaşmak istediklerini ifade eden İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Sezai Onaran, " Ligin geride kalan haftalarında sporcularımız ve taraftarlarımız sabırlı olup bize destek olsunlar. Onlar çok güzel ve iyi şeylere layıklar. Onlara bu güzelliği ve mutluluğu şampiyon olarak yaşatmak istiyoruz"  dedi.

 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.