Kutluca, yönetim kurulu toplantısında, TÜMSİAD’ın, işadamlarının ve istihdam ettikleri iş gücünün kişisel, mesleki, sosyal ve kültürel gelişmelerine destek olmak, küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesine katkı amacıyla faaliyet gösterdiğini ifade etti. Sektör temsilcilerinin, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını ümit ettiklerini belirten Kutluca, organik tarım uzmanlığı, balık, meyve ve sebze yetiştiriciliği sektörleri alanında, 18 ay sürecek bir AB projesi hazırladıklarını söyledi. Kutluca, proje kabul edildiğinde TÜMSİAD Adana Şubesi’nin istihdam ve üretime katkı sağlayacağını kaydetti.
GENEL
TÜMSİAD’dan İstihdam Ve Üretime Katkı
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kutluca, organik tarım uzmanlığı, balık, meyve ve sebze yetiştiriciliği .
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 08.05.2015 11:28
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kutluca, organik tarım uzmanlığı, balık, meyve ve sebze yetiştiriciliği sektörleri alanında, 18 ay sürecek bir proje hazırladıklarını söyledi.