TRABZON UÇAĞI SAMSUN’A İNDİ GENEL
Paylaş

TRABZON UÇAĞI SAMSUN’A İNDİ

SAMSUN HABER - İstanbul’dan kalkan Trabzon uçağı, hava muhalefeti dolayısıyla Trabzon'a inemeyince Samsun'a zorunlu iniş yaptı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 05.01.2016 08:35

Edinilen bilgiye göre, saat 23.45’te İstanbul’dan kalkan bir havayolu şirketine ait uçak, Trabzon semalarına geldiğinde havaalanına inişe geçti. Trabzon Havaalanı üzerinde iki tur atan uçak, hava muhalefeti nedeniyle piste iniş yapamadı. Uçak daha sonra Samsun’a yöneldi. Saat 03.00 sıralarında Samsun-Çarşamba Havaalanı’na iniş yapan uçak, yaklaşık 150 yolcuyu buraya bıraktı. Bir süre terminal binasında bekleyen yolcular karayoluyla Trabzon’a gönderildi.

Mağdur olduklarını belirten yolcular, “Uçak, rüzgar dolayısıyla Trabzon’a inemedi. Havada iki tur attı. Daha sonra Samsun-Çarşamba Havaalanı’na indik. Bizden sonra iki uçağın Trabzon’a indiğini öğrendik. Şimdi bizi otobüslerle Trabzon’a gönderiyorlar” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.