
Ankarada Holiday İnn Otelde düzenlenen ve Türkiye genelinde başarılı çalışmalara imza atan siyasilere, belediye başkanlarına, spor kulübü başkanlarına ve iş adamlarına ödülleri verildi. Mebus Haber Dergisi tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde Samsunda gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı Fatih 1453 Spor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıla da Yılın Başarılı Spor Kulübü Başkanı ödülü verildi.

Davetlilerin alkışları eşliğinde sahneye gelen Fatih 1453 Spor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıla ödülünü Büyük Birlik Partisinin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlunun eşi Gülefer Yazıcıoğlu verdi.Samsunda özellikle gençlere yönelik projelerle çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Başkan Anıl, ödülü merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlunun eşi Gülefer Yazıcıoğlunun eşinden almanın da kendilerini ayrıca onurlandırdığını belirtti. Fatih 1453 Spor Kulübü olarak kuruldukları günden bu yana düzenledikleri etkinliklerin takdir görmesinin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Anıl, Sadece bir futbol takımı olmakla yetinmedik. Halkımızın birbirini kucakladığı çalışmalara imza attık. İftar buluşmalarımızda binlerce hemşerimizi aynı sofralarda bir araya getirdik. Futbol turnuvalarımız ile farklı mahalleleri, farklı ilçeleri buluşturduk. Öncüsü olduğumuz kampanyalarla kan bağışları gerçekleştirdik. Sosyal etkinliklere katılamayan vatandaşlarımızın ayaklarına konserleri getirdik. Mahallelerin kucaklaştığı piknikler, yardım kampanyaları, istihdama kazandırdığımız gençlerle üzerimize düşeni her zaman yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda imza attığımız her çalışmada beni destekleyen, yanımda olan, gücüme güç katan yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu ödülü Fatih 1453 Spor Kulübüne gönül veren herkes adına alıyorum dedi.

Ödül töreninde ayrıca Samsun'dan Metro Turizm Otobüs İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ve ÖZDİ Güvenlik Şirketi'de başarılarından dolayı ödüle layık görüldü.
