Toplumların geleceğinin teminatını gençlerin olduğunu söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, aydınlık günlerin güvencesinin gençler olduğunu ifade etti.
Yarınların nasıl olacağının gençlere gösterilen ilgi ve yaklaşımla alakalı olduğunu vurgulayan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, toplumsal bilinci yüksek, istiklal ve istikbale yönelik hedefleri olan neslin geleceği sağlam temeller üzerine inşa edilecek bir devletin sigortası olduğunu kaydetti.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi demokratik tercih hakkını kullanmak isteyen gençlere uyarıda bulunan Erdoğan Tok, "30 Mart 2014te yapılacak olan yerel seçimlerde demokratik tercih hakkını kullanma arzusunda olacak üniversite öğrencilerimiz, mağduriyet yaşamaması için bağlı bulundukları il ve ilçe nüfus müdürlüklerine 15 Aralık 2013 tarihine kadar müracaat ederek adres beyanında bulunması gerekmektedir."dedi.
Seçimlerin demokrasi kültürünün önemli bir aracı olduğunun altını çizen Tok, Sandığa gitmenin katılımcı demokrasinin, demokrasiye sahip çıkmanın gereği olduğu kadar önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu vurguladı.