Togar, Tekin'e "Hayalleri Satan Başkan" dedi SİYASET
Paylaş

Togar, Tekin'e "Hayalleri Satan Başkan" dedi

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Mevcut belediye başkanına sert çıktı, "Tekkeköylü hemşerilerim hayallerini satan bir başkan istemiyor"

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 03.03.2014 17:24

AK Parti TekkeKöy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde bir konuşma yapan Togar, Mevcut Belediye Başkanı'na sert çıkarak "Tekkeköylü hemşerilerim hayallerini satan bir Belediye Başkanı istemiyor" dedi.

Seçimlere sayılı günler kala Tekkeköy'de siyasetin dozu hızla artmaya başladı. AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Mevcut Belediye Başkanının yapmış olduğu açıklamalara tepki göstererek, 2009 yılında bastırdığı seçim kitapçığı üzerinden yüklenerek şu şekilde konuştu: "2009 yılında bastırmış olduğun kitapçıkdaki projelerin acaba hangisini yaptın hadi bir hayal kurdun bir kitapçık bastırdın bu kurduğun Hayalin'deki Sanayi Hizmet Binasını Kime sattın soruyorum diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:' 2009 Yılında Seçim çalışmaları Kapsamında bastırmış olduğu Kitapçıkda'ki projelerinin acaba hangisini yaptı. Tekkeköylü hemşerilerime boş vaadlerden başka ne verdi buradan soruyorum. Tekkeköylü hemşerilerim hayallerini satan bir başkan değil üreten, geliştiren ve verdiği sözün arkasında durmasını bilen bir başkan istiyor. Mevcut Belediye Başkanı Her konuşmasında Tekkeköy'ü Tokyo'ya Japon'ya ya tanıtmaktan bahsediyor. Sen Tekkeköy'ü Tokyo'ya Japonya'ya tanıtmadan önce, iki saatlik ilerde olan Ordu İlimize tanıt mevcut Belediye Başkanı Hayal Kurmaktan başka bir icraatı yok dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.