Terör BOP'un parçası GÜNCEL
Paylaş

Terör BOP'un parçası

ESM Samsun Şube Başkanı Müşfik Veysel Erdoğan, 10 güvenlik görevlisinin şehit olmasının ardından yaptığı açıklamada, terör olaylarının ABD nin Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir parçası olduğunu iddia etti

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 03.09.2012 18:41

Erdoğan, Şırnak ili Beytüşşebap ilçesinde güvenlik noktalarına yapılan silahlı saldırı sonucunda 10 güvenlik görevlisinin şehit, 8 güvenlik görevlisinin ise yaralandığını belirterek, şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Erdoğan, Türkiye'nin ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi ile adeta bir bataklığa sürüklendiğini belirterek, ''Bu proje ile Türkiye, Ortadoğu’daki bütün komşularıyla gerilim ve sorun yaşayan bir ülke haline gelmiştir. Büyük Ortadoğu Projesi; Türkiye’nin üniter devlet yapısını tehdit eden, etnik bir devlet yapılanmasının önünü açmak için silahlı örgütlenmeye destek veren bir bölünme projesidir. Amaç; yüzlerce yıldır birarada yaşayan halkımız arasında etnik kimlik üzerinden bir ayrışma yaratarak, ülkede bir iç çatışma ortamı yaratılmasıdır. ABD; Ortadoğudaki kendi çıkarları için yüzlerce yıldır kardeşçe bir arada yaşan insanları gözünü bile kırpmadan birbirine kırdırmaktadır. Bu ülkenin yurttaşları her türlü kışkırtmaya her türlü hain saldırıya karşı bu oyuna gelmemiş her zaman sağduyusunu, bir arada barış ve kardeşlik duygusu içerisinde yaşama iradesini muhafaza etmiştir. Bu ülke, ABD’nin kirli ve kanlı Büyük Ortadoğu Projesine rağmen bütünlüğünü koruyacak kadar güçlüdür. Bedeli ne kadar ağır olursa olsun, bu ulus misak-ı milli sınırlarını sonsuza kadar koruyacaktır'' diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.