Terme'de formalar sahiplerine teslim edildi - samsun haber SPOR
Paylaş

Terme'de formalar sahiplerine teslim edildi - samsun haber

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Samsunspor’un 56. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, sosyal medya hesaplarından yapılan çekiliş ile 56 şanslı kişiye Atatürklü forma hediye etti

SAMSUN HABER - Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Yılport Samsunspor’un 56. yıl dönümüne özel 56 kişiye Atatürk'lü forma hediye etti. Yapılan çekilişle sonucunda ilçe içinde forma kazanan taraftarların bir kısmının formalarını başkanlık makamında yapılan törenle teslim eden Başkan Kılıç, şehir dışından kazanan taraftarların formalarının kargo yolu ile teslim edileceğini ifade etti.

Yılport  Samsunspor'un 56. kuruluş yıl dönümünü farklı bir etkinlikle kutlamak istedikleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Kılıç, "Türk futboluna kazandırdığı yıldızları, taraftarı ve oynadığı güzel futboluyla olduğu kadar, futbol camiası içerisindeki duruşuyla da taraflı tarafsız tüm Türkiye’nin sevgisini ve saygısını kazanan Samsunspor'umuzun 56. kuruluş yıl dönümüm taraftarımızla birlikte kutladık. Ayrıca belediyemiz tarafından yapılan etkinlikle kulübümüze küçükte olsa bir katkımız oldu. Hem de taraftarlarımızın gönlünü aldık. Bu vesile ile bir kez daha Samsunspor’umuzun 56. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.