Tekkeköy Belediyesi sosyal denge sözleşmesini imzaladı DÜNYA
Paylaş

Tekkeköy Belediyesi sosyal denge sözleşmesini imzaladı

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşırlar. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile Bem Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever arasında imzalanan "Sosyal denge sözleşmesi" ile Tekkeköy Belediyesinde çalışan memurların maaşı arttırıldı. Başkanlık Makamında düzenlenen törenle imzalanan sözleşmenin ardından belediyede çalışan memurlar büyük sevinç yaşadı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Bem-Bir-Sen bu sözleşmelerle devrim yaptı dedi. "Belediyede Yapılan hizmetleri hayata geçirirken, büyük bir özen gösteriyoruz. Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. bu sözleşmenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HASAN TOGAR'A TEŞEKKÜR

Memurların ekonomik şartlarının daha da iyileşmesini sağlayan sözleşmeden dolayı Başkan Nurettin Sever, Başkan Hasan Togar'a teşekkür etti. Şu anda imzalanan SDS ler içerisinde personeline en iyi iyileştirmeyi Başkan Togar yaptı dedi. Bu güzel sözleşmeden sonra Tekkeköy Belediye personelinin bugüne kadar gösterdikleri performansın daha da üzerine çıkarak çalışacağına ve daha da üretken olacağına inandığını söyledi. Başkan Nurettin Sever; süreci olumlu bir havada yürüten, tüm personelce sevilen ve sayılan Tekkeköy Belediyesi İşyeri Temsilcimiz Mali İşler Müdürü Semra Aksoy'a da ayrıca Teşekkür etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.