Tekirdağ’da Trafik Kazası: 1 Yaralı ASAYİS
Paylaş

Tekirdağ’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde evin önüne girmeye çalışan otomobile, motosikletin çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 03.05.2015 00:07
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde evin önüne girmeye çalışan otomobile, motosikletin çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.


Kaza, Hayrabolu yolu üzeri Erenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinden eşi ve çocuklarıyla aile ziyareti için yola çıkan Murat Çelik yönetimindeki 59 LK 796 plakalı otomobil, sinyal işareti vererek evin önüne girmek istedi. O sırada arkadan gelen Tuncay Uysal yönetimindeki plakasız motosiklet, evin önüne girmeye çalışan otomobile çarparak yol kenarına savruldu.


Kazada, çarpışmanın şiddetiyle motosikletten uçan sürücü Tuncay Uysal, yolda metrelerce sürüklenerek yaralandı. Uysal, tedavisi için Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Kaza ile ilgili konuşan otomobil sürücüsü Murat Çelik’in eşi de, kaza anında çocuklarıyla birlikte büyük korku yaşadıklarını belirtti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.