Kırmızı-Beyazlı ekip, son haftalarda çıkışa geçen Torku Konyaspor ile cumartesi deplasmanda karşı karşıya gelecek. Torku Konyaspor'u deplasmanda 44 yıldır yenemeyen Samsunspor, sahadan üç puanla ayrılarak bu hasrete son vermek amacında.
Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Erhan Altın, "Sahaya tam konsantrasyonla çıkacağız. 90 dakika boyunca sabırlı olup üç puan hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunu başararak yıllardır süren şanssızlığa ve ligdeki galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz" dedi
Ligde ikinci haftadan bu yana kazanamadıklarını dile getiren Erhan Altın, "Konyaspor mücadelesi bizim için bir çok açıdan büyük önem taşıyor. Hafta başından bu yana mücadeleye çok iyi hazırlandık. Kendi oyunumuzu 90 dakika boyunca başarıyla sahaya yansıtırsak istediğimizi alarak Samsun'a döneceğimize inanıyorum. İstatistiklere baktığımızda da deplasmanda uzun yıllar boyunca kazanamıyoruz. Hem bu şansızlığa hem de ligde haftalardır süren galibiyet özlemine son vermek amacındayız. Futbbolcularıma olan güvenim sonsuz" diye konuştu.