Taşeron İşçilerden Eylem Kararı GENEL
Paylaş

Taşeron İşçilerden Eylem Kararı

AĞRI (İHA) – Ağrı il merkezi ve ilçelerindeki hastanelerde çalışan taşeron işçiler, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylem kararı aldı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 09.12.2015 18:00
AĞRI (İHA) – Ağrı il merkezi ve ilçelerindeki hastanelerde çalışan taşeron işçiler, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylem kararı aldı.


Ağrı Devlet Hastanesi önünde toplanan Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) üyeleri ve taşeron işçiler, ücretlerinin ödenmemesini protesto etti. Gazetecilere açıklama yapan DİSK Ağrı Şube Başkanı Ersin Erincik, hastanelerdeki taşeron işçilerin ayın birinde alması gereken maaşlarının 9 gündür ödenmediğini, işçilerin mağdur olduklarını ve sorunlarının çözümü için muhatap bulamadıklarını iddia ederek, 280’in üzerindeki taşeron hastane işçisinin gün sonuna kadar sorunlarına çözüm bulunmaması halinde iş bırakma eylemi başlatacaklarını belirtti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.