Tarım Kredi Kooperatifinden Lokma Etkinliği GENEL
Paylaş

Tarım Kredi Kooperatifinden Lokma Etkinliği

1034 sayılı Bayır Tarım Kredi Kooperatifi, ortakları arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği geleneksel lokma etki.

1034 sayılı Bayır Tarım Kredi Kooperatifi, ortakları arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği geleneksel lokma etkinliğinin bu ikincisini gerçekleştirdi.


Bayır Pazar yerinde gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili bilgi veren Kooperatif Müdürü Mümine Ak, “İkincisini gerçekleştirdiğimiz etkinliği bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getireceğiz. Bu tür etkinlikler Kooperatif ortakları arasında birlik ve beraberliği geliştirdiği gibi, kooperatif ortakları arasında tanışma ve sohbet ortamı da yaratıyor. Kooperatif ortakları taleplerini bu tür etkinliklerde dile getirebiliyorlar” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.