Talip Öztürk Samsun’daki ziyaretlerine devam ediyor POLİTİKA
Paylaş

Talip Öztürk Samsun’daki ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Samsun miletvekili aday adayı Talip Öztürk, Samsun'da kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Öztürk, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Salih Zeki Murzioğlu ile görüştü.

Zyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ''Bu yaşadıklarımız insanların duygusalken galeyana gelmesiyle gerçekleşen olaylar. Bu tarz olaylardan oyunlardan uzak durmamız gerekiyor. Biz demokratik bir ülkeyiz demokrasinin gereği sandığa gittik sandıktan hiç bir parti iktidar olarak çıkmadı. 6 aylık bir zaman süresince koalisyon kurulamadı ve tekrar seçim sürecine girdik.  Aslında olması gereken bu değildi. Önemli olan bir ortak nokta buluşup o şekilde yol almaktı. Hepimiz biraz duygusal düşünüp hareket ediyoruz bu bize hem maddi hemde manevi zarar olarak geri dönüyor. Biz sanayici iş adamlarının en büyük sıkıntısı bu. Biz ithalatımız büyük, cari açığımız büyük borçlanmamız da dolar olarak yaparız ama bu parayı öderken TL olarak toplayıp öderiz. Topladığımız para dolara çevirerek ödediğimiz için hergün para kaybediyoruz.  Bunu iş adamı olarak Talip beyde en iyi anlayacak isimlerden” dedi.

AK Parti miletvekili aday adayıTalip Öztürk terör anlamında Türkiye’nin şuanki durumunun hiç iç açıcı olmadığını belirterek, ''Bizler burada birşeyler yapmaya çalışıyoruz. AK Parti'den aday adayı olarak memleketimiz Samsun‘a geldik ve memleketime nasıl daha verimli bir evlat olabilirim neler yapabilirim bunların arastırmasını ve çalışmalarını yapıyoruz. İstanbul’dan da aday olabilirdim fakat kendi doğduğumuz yerde daha çok verimli olabileceğimi düşündüm, memleket özlemide bir etken tabi. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.