Takılan oltasını çıkarmak isterken öldü GENEL
Paylaş

Takılan oltasını çıkarmak isterken öldü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde balık avına çıkan genç, taşa takılan oltayı çıkarmaya çalışırken girdiği gölette boğuldu.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 28.08.2016 14:35
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde balık avına çıkan genç, taşa takılan oltayı çıkarmaya çalışırken girdiği gölette boğuldu.


Edinilen bilgiye göre, Karakoyun Mahallesinde yaşayan Mirhan Tutunmaz (23) babası Şahin Tutunmaz ile Hacı Hıdır Baraj Göletine balık tutmaya gitti. Mirhan Tutunmaz, taşa takılan oltasını çıkarmak için girdiği göletten bir daha çıkamadı.


Oğlunun bir süre sudan çıkmadığını gören baba Şahin Tutunmaz, yakınlarına ve 112 ekipleri ile jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma, Şanlıurfa Sualtı Arama polisinden yardım istedi. Gölette yaklaşık 2 saat arama yapan sualtı polisi, Mirhan Tutunmaz’ın cansız bedenine ulaştı. Gencin cesedi Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Mirhan Tutunmaz’ın bu yıl Çukurova Ziraat Fakültesinden mezun olduğu ve ailesinin yanına geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.