Susurluk Şehidine Ağlıyor GENEL
Paylaş

Susurluk Şehidine Ağlıyor

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 4 çocuk babası Özel Harekat Polisi Zekeriya Bilgen’in Balıkesir’in Susurluk ilçesindeki b.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 27.01.2016 22:07
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 4 çocuk babası Özel Harekat Polisi Zekeriya Bilgen’in Balıkesir’in Susurluk ilçesindeki baba ocağında yas hakim.


Şehit Özel Harekat Polisi Zekeriya Bilgen’in (43) şehadet haberi Balıkesir’in Susurluk ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Oğullarının şehit olduğu haberi, babası Yusuf ve annesi Kadriye Bilgen’e verildi. İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vedat Kılıç aileye taziye ziyaretinde bulundu.


Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, şehidin eşi Meral Bilgen ile çocukları Yunus Emre, Enes, Esra ve Esma’nın da Diyarbakır’da olduğu öğrenildi. Yakınları baba ocağına akın ederken, şehidin cenazesinin yarın Balıkesir’in Susurluk ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.