Sungurlu Bölükbaşı’da Aşure Günü Etkinliği GENEL
Paylaş

Sungurlu Bölükbaşı’da Aşure Günü Etkinliği

Bölükbaşı Özel Öğretim İş Uygulama Merkezi Okul Aile birliği öğretmenler ve öğrencileri, Muharrem ayı dolayısıyla okulun yemekhanesinde aşure yaptılar.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 04.11.2015 14:28
Bölükbaşı Özel Öğretim İş Uygulama Merkezi Okul Aile birliği öğretmenler ve öğrencileri, Muharrem ayı dolayısıyla okulun yemekhanesinde aşure yaptılar. Öğrenciler, yaptıkları aşureleri aile fertlerine ve öğretmenlerine ikram etti.


Bölükbaşı Özel Öğretim Okulu öğretmenleri, önce bolluk, bereket, hoşgörü, paylaşım, kurtuluş ve şükrün bir nişanesi olan aşure geleneğini ve Muharrem ayının önemini öğrencilere anlattı. Daha sonra öğrencilerle birlikte aşure yapan öğretmenler, aşure geleneğini öğrencilere uygulamalı olarak gösterdi. Öğrenciler de öğretmenleri ile birlikte aşure yapmanın ve aileleriyle birlikte yemenin mutluluğunu yaşadı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.