Süleyman Soylu Samsun'a geliyor SAMSUN HABERLERİ
Paylaş

Süleyman Soylu Samsun'a geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İlkadım, Çarşamba, Bafra ve Atakum ilçelerinde programlara katılmak üzere Samsun'a geliyor.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 13.03.2017 15:29

SAMSUN  HABER - 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Samsun'a geliyor. Bakan Soylu yarın ilk olarak İlkadım ilesinde muhtarlar ve STK'lar ile kahvaltıda biraraya gelecek ve ilçede esnafı ziyaret edecek.

Ardından Bafra'ya geçecek olan Bakan Soylu, düzenlenecek mitingin ardından, programına Çarşamba'da devam edecek. Çarşamba'da da miting düzenleyecek olan Bakan Soylu, Atakum Belediyesi Yalı Cafe'de Şehir ve Gazi Aileleriyle beraber yemekte buluşacak. Bakan Soylu son olarak, Sanat Merkezi'nde 'Genç Kürsü' programına katılarak gençlerle buluşacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.