SAMSUN HABER - Olay, Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen O.Ç.'yi (21) takibe aldı. O.Ç.'nin evinin su sayıcı ve elektrik panosunda yapılan aramada 4 paket esrar ele geçti. Evde yapılan aramada bir paket esrar daha ele geçen O.Ç., önceki gün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili aranan O.Ç.'nin kardeşi E.Ç. (19) de Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan E.Ç., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.Ç. de ağabeyi gibi tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönde rildi.
ASAYİS
Su ve elektrik sayacı kutusundaki uyuşturucuya ikinci tutuklama - Samsun Haber
Samsun'da su ve elektrik panosu içinde ele geçen uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan ikinci kişi de mahkemece tutuklandı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da 5 İlçede Uyuşturucu Operasyonu! 38 Bin 454 Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
Samsun Terme'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
İlkadım’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 656 Adet Sentetik Ecza Yakalandı
Samsun'da Narkotik Operasyonu: 5.630 Adet Hap Yakalandı
Samsun’da Kumar Operasyonu: 6 Şahsa 69 Bin Liradan Fazla Ceza