Spor Tırmanış Türkiye Kupası Samsun’da Sona Erdi SPOR
Paylaş

Spor Tırmanış Türkiye Kupası Samsun’da Sona Erdi

Spor Tırmanış Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorileri Lider disiplini Türkiye Kupası, 27-28 Aralık 2025 tarihleri arasında Samsun’da başarıyla tamamlandı. Türkiye genelinden yoğun katılımın olduğu organizasyon, Canik Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Kupası’na 12 il ve 32 kulüpten toplam 197 sporcu katıldı. Müsabakalarda 97 erkek ve 100 kadın sporcu, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. İki gün süren yarışmalar boyunca sporcular, lider disiplini parkurlarında performanslarını sergiledi.

Organizasyon sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç tarafından takdim edildi. Ödül töreninde sporcuların ve antrenörlerin heyecanı dikkat çekti.

Spor tırmanış branşının altyapısına katkı sağlayan Türkiye Kupası, genç sporcuların gelişimi açısından önemli bir organizasyon olarak değerlendirildi. Yetkililer, bu tür turnuvaların sporcu sayısının artmasına ve branşın yaygınlaşmasına büyük katkı sunduğunu ifade etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.