Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna: GENEL
Paylaş

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna:

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Bu hainlerin kendi vatandaşına silah doğrultması, demokrasiyi askıya alma ve seçimle iş başına gelmiş Sayın Cumhurbaşkanı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 18.07.2016 10:28
Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Bu hainlerin kendi vatandaşına silah doğrultması, demokrasiyi askıya alma ve seçimle iş başına gelmiş Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizi devirme girişimi en hafif tabiriyle vatana ihanettir" dedi.


Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi nedeniyle açıklamada bulundu.


Tuna yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi:


"TSK içinde bir grup hain tarafından yapılan vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik kalkışma ile sarsıldık. Bu hainlerin kendi vatandaşına silah doğrultması, demokrasiyi askıya alma ve seçimle iş başına gelmiş Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizi devirme girişimi en hafif tabiriyle vatana ihanettir. Fakat aziz milletimiz bu ihanet karşısında bir ve beraber oldu. Vatandaşımızla kol kola meydanlarda ve sokaklarda vatanımıza sahip çıktık. Aziz milletimiz demokrasiye sahip çıkarak yine tavrını en güçlü şekilde ortaya koymuştur. Bu alçakça kalkışmada şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz".

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.