Semazenlere renkli yorumlar GENEL
Paylaş

Semazenlere renkli yorumlar

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, kadınların hünerlerini sergilemelerine olanak veren ve büyük ilgi gören etkinliklerine Semazen Boyama Atölyesi ile devam etti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 04.07.2016 12:14
Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, kadınların hünerlerini sergilemelerine olanak veren ve büyük ilgi gören etkinliklerine Semazen Boyama Atölyesi ile devam etti. 2 Temmuz Cumartesi günü yapılan atölye çalışmasında kadınlar, akrilik boya ile semazenlere kendi yorumlarını kattı.


Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü’nün her cumartesi gelenekselleşen atölye çalışmaları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu hafta sonu kadınları Semazen Boyama Atölyesi’nde buluşturan etkinlik, kadınların semazen heykellerini güzelleştirmelerini sağladı.


2 Temmuz Cumartesi günü yapılan atölye çalışmasında seramik semazenler akrilik boya ile renklendirildi. Farklı renklerle yepyeni bir görünüm kazanan heykeller, kadınların evlerini güzelleştirecek objelere dönüştü.


Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her Cumartesi kadınlara özel ücretsiz atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.