Edinilen bilgiye göre, 155 Polis İmdat hattına yapılan şüpheli paket ihbarı üzerine polis harekete geçti. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Cacabey Meydanı’ndaki Şehit Aileleri ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne ait kafe yakınlarında bulunan şüpheli paket bomba imha uzmanı tarafından kontrollü şekilde fünye ile patlatıldı. Çantadan çocuk bezi ve ıslak mendil çıkarken, polis çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Paketi kimin bıraktığı ile ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
ASAYİS
Şehit Aileleri Derneği Kafesi Yakınlarında Şüpheli Paket Paniği
Kırşehir’de Şehit Aileleri ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne ait kafe yakınlarında bulunan şüpheli çanta paniğe neden oldu.
Kırşehir’de Şehit Aileleri ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne ait kafe yakınlarında bulunan şüpheli çanta paniğe neden oldu.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da 5 İlçede Uyuşturucu Operasyonu! 38 Bin 454 Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
Samsun Terme'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
İlkadım’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 656 Adet Sentetik Ecza Yakalandı
Samsun'da Narkotik Operasyonu: 5.630 Adet Hap Yakalandı
Samsun’da Kumar Operasyonu: 6 Şahsa 69 Bin Liradan Fazla Ceza