Sandıklı’da El Emeği Pazarı Açıldı GENEL
Paylaş

Sandıklı’da El Emeği Pazarı Açıldı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, Gönüllü Hanımlar Derneği ve Sandıklı Belediyesi öncülüğünde el emeği pazarı açıldı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 30.04.2016 14:56
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, Gönüllü Hanımlar Derneği ve Sandıklı Belediyesi öncülüğünde el emeği pazarı açıldı.


Sandıklı’da tarihi Hisar Kalesi mesire alanında açılan pazarda, kadınların evlerinde ürettikleri el işi süs eşyaları ve yiyecek, içecek gibi ürünler yer aldı. Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Melek Yavuz, yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ’Sandıklı Kadınları El Emeği Pazarında Buluşuyor’ projemizi her cumartesi geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu projemize destek veren başta kaymakamımız, belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Açılışa Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ilçe protokolü ile Sandıklı’lı kadınlar ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.