Sandıkçı: İleriyi düşünüp geri adım atmayacağız SİYASET
Paylaş

Sandıkçı: İleriyi düşünüp geri adım atmayacağız

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı seçim çalışmalarına yoğun programlarıyla devam ediyor.

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sandıkçı seçim gezileri kapsamında Canik’li hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

İlkeli siyaset vurgusu

İlçede esnaf ziyareti yapan Sandıkçı, Caniklilerin kalbindeki yerinin her geçen gün biraz daha perçinleştiğini ifade ederek şöyle devam etti;

“Bizler ilçemizin menfaatlerini hakkıyla temsil etmeye, milletimizin ortak iradesini her vesileyle güçlendirmeye büyük özen göstereceğiz. Bu anlamda bütün beraberliklerimiz, toplantılarımız gezilerimiz, istişarelerimiz bizi birlikte kılan ruhun yeniden harekete geçirmesini sağlayacaktır. Bu ruh ve dinamizm milletimizin kalbinde neşvünema bulduğu için, Canik’li hemşerilerimizin kalbindeki yerimiz her geçen gün biraz daha perçinleşiyor. Dezenformasyonlar karşısında asla tereddüde düşmeyeceğiz, ilkeli siyaset yapacağız, daima ileriyi düşünüp asla geri adım atmayacağız zira Canik’li hemşerim, ilkeli siyasetten ödün verenleri asla tasvip etmez” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.