Samsunspor Denizli hazırlıklarına başladı SPOR
Paylaş

Samsunspor Denizli hazırlıklarına başladı

Samsunspor gelecek hafta oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Fethiyespor maçı sonrası verilen için bugün bitti. Futbolcular saat 18.00'de tesislerde toplandı. Saat 20.00'da ise idman başladı.

 

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar idman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan idman kondisyon  ağırlıklı çalışmayla sürdü. İdman yarım sahada çift kale maçla son buldu. İdmana sakatlığı süren ve tedavi gören kaptan Adnan Güngör katılmadı.

Adiloviç idmanda...

Yeni transfer Bosna Hersekli golcü futbolcu Eldin Adiloviç takımla birlikte  ilk idmanına çıktı. İdman öncesi takım arkadaşları ve teknik heyetle tanışan golcü oyuncunun  neşeli olması ve takıma kısa sürede ısınması dikkatlerden kaçmadı. Bu arada diğer yeni transferi Arif ise eşyalarını toplamak üzere memleketine gitti. Arif yarın Samsun'a gelecek  ve takımla birlikte çakışmalarına başlayacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.