Samsunspor’da Neşeli İdman SPOR
Paylaş

Samsunspor’da Neşeli İdman

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yarın oynayacağı Türkiye Kupası maçı için son idmanını yaparak İstanbul’a uçtu. İdmanda oyuncuların neşeli olmaları dikkat çekti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 21.09.2015 14:07

Samsunspor, yarın 14.30’da Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçı için İstanbul’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşılaşacağı Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. hazırlıklarını sabah yaptığı tek idman ile tamamladı.


Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan idman kırmızı-beyazlı futbolcuların düz koşusu ile başladı. Ardından 5’e 2 çalışan futbolcular daha sonra taktik çalışma ile antrenmanı tamamladılar.


Samsunspor’un 5. haftada averajla liderliğe oturması ve üst üste alınan güzel sonuçlar nedeniyle futbolcuların idman boyunca neşeli tavırları dikkat çekti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.