Samsunspor 1 puanı son dakikada aldı SPOR
Paylaş

Samsunspor 1 puanı son dakikada aldı

Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor'la son dakika Adiloviç'in attığı gol ile 2-2 berabere kaldı

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 02.03.2014 21:12

11 maçtır kaybetmeyen Samsunspor'u deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oldu.

Deplasmanda oynadığı son altı maçından puanla dönen Samsunspor, 7. maçında da Balıkesir'den puan çıkarabilmek için maça başladı. İlk yarının sonlarına gelinirken 41. dakikada ev sahibi ekipte İsmail Dinler, ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu pozisyonda penaltı kazanan Samsunspor'da ise Eldin Adilovic golü attı ve konuk takımı öne geçirmeyi başardı.

İlk yarıyı geride kapatan Balıkesirspor, ikinci yarıya iyi başladı. 56. dakikada Atakora Lalawele, Samsunspor filelerini havalandırdı ve maça denge getirdi. 72. dakikada ise ev sahibi ekipte Muğdat Çelik, bir kez daha topu ağlarla buluşturdu ve maçtaki üstünlüğü Balıkesirspor'a geçirdi. Samsunspor maçın sonlarında oyuncu değişiklikleri ile beraberliği arasa da, istediği golü bulamadı. Konuk takımda ilk golün sahibi Adilovic, 90. dakikada bir gol daha buldu ve eşitliği sağladı.

Stat: Atatürk

HAKEMLER: Deniz Çoban (x), Seçim Demirel (xx), Ömer Faruk Yeşil (xx)

BALIKESİRSPOR: Kingson(xx) - Uğur (xxx), Rıza (xxx), Hasan (xx), İsmail (xx), Lalawele (xxx) (Dk. 71 Murat xx), Deniz (xxx) (Dk. 87 Jabbie), Aykut (xxx), Muhammet (xx), Muğdat (xxx), Burak (x) (Dk. 46 Ertuğrul xxx)

SAMSUNSPOR: Soner (xx) - Canberk (xx), Tuna (xxx), Cemil (xxx), Ahmet Burak (xxx), Taha (xx), Erdem (xx) (Dk. 81 Adnan), Umar (xxx), Musa (xxx) (Dk. 77 Arif x), Ekigho (xx) (Dk. 70 Turgay xx), Adilovic (xxxx)

GOLLER: Dk.43 (penaltı), 90 Adilovic (Samsunspor), Dk.56 Lalawele, Dk.72 Muğdat (Balıkesirspor)

KIRMIZI KART: Dk. 41 İsmail (Balıkesirspor)

SARI KART: Taha (Samsunspor)

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.