Samsunlu sanatçı klibini Samsun'da çekti KÜLTÜR-SANAT
Paylaş

Samsunlu sanatçı klibini Samsun'da çekti

Başarılı yazar ve yönetmen Alp Kamber, yakında ilk singlını çıkaracak olan Samsunlu genç sanatçı Oğuz Akun'un ''Gider miyim'' isimli şarkısına Samsun'da klip çekti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 26.04.2013 20:50

Klip 10 kişilik ekiple, İlkadım Belediyesi Gazi Sahnesi'nde çekildi. Yönetmen Alp Kamber, çekim esnasında İlkadim Belediye Başkanı ve belediye personeline çekimlerde verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Kayıt, mix ve düzenlemeleri ünlü prodüktor ve davulcu Alen Konakoğlu'na, masteringi Michael Zimmerling'e, sözü ve müziği Oğuz Akun'e ait "Gider miyim?" isimli single'ın klip çekiminin performans kısmının Samsun'da çekildiğini, hikaye kısmı yine Alp Kamber'in yazip yönettiği, görüntü yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, senaryosu bir çok ödüle layık görülmüş olan 'Kaybetmek Üzerine'' isimli kısa-orta metraj filminden alan klip yakında ekranlarda yer alacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.