Samsunlu işadamı Galip Öztürk'ten Başbakan'a rapor GÜNCEL
Paylaş

Samsunlu işadamı Galip Öztürk'ten Başbakan'a rapor

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün, Başbakan Erdoğan'a Samsun'un ticari, siyasi ve ekonomik durumunu anlatan bir rapor sunacağı öğrenildi.

Samsunlu işadamı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi (Avrasya Tüneli) Projesi’nin, TBM makinesi ile tünel açma işleminin başlatıldığı törene katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi.

SAMİMİ GÖRÜŞME

Öztürk, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Başbakan Erdoğan'dan randevu talebinde bulundu. Başbakan Erdoğan ise, işadamı Öztürk'ün randevu talebini olumlu karşıladı. Galip Öztürk ile Başbakan Erdoğan'ın sıcak sohbeti dikkatlerden kaçmadı.

DETAYLI RAPOR

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün önümüzdeki günlerde Başbakan Erdoğan'la yapacağı görüşmede, Samsun'un siyasi, ticari ve ekonomik konumuyla ilgili detaylı bir rapor hazırlayarak kendisine sunacağı öğrenildi.

Haber Gazetesi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.