Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından Samsun'da düzenlenen ve Murat Göğebakan'ın sahneye çıktığı konsere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Konser öncesi Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'nin açılış konuşmasının ardından söz alan Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "İyi bir yoldayız. Basında ve sosyal medyada çıkan haberlerin hiçbirine itibar etmeyin. Recep Tayyip Erdoğan bugüne kadar yanlış yapmadı, bundan sonra da yapmayacak. Yaklaşık 30 yıllık bir siyasi hayatım var. Ama ilk defa Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan 'siyasette gençliğe yer vermek ustalığın şiarındandır' kelimesini duydum. Gençler bunu bir yere not edin" dedi.

"AK PARTİ YEREL SEÇİMLERDE TARİHİ REKORA GİDİYOR"
Kamuoyu araştırmalarına Ak Parti'nin 30 Mart yerel seçimlerde tarihi bir rekora doğru gittiğini ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Şu anda 7 günümüz kaldı. Öncelikle bu 7 günde kapı kapı gezeceğiz, dolaşacağız. 30 Mart tarihinde sandıklarda oyumuzu kullanacağız ve işimiz asıl ondan sonra başlıyor. Bütün kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki, Ak Parti yerel seçimlerde tarihi bir rekora gidiyor. Ancak bunun gerçekleşmesi için oy kullanılan sandıklara sahip çıkacaksınız. Sonucun doğru sayılması, doğru kayıt altına alınması için sizler görev yapacaksınız. Uyanık olacaksınız, uyanık. Sandığın içerisi bizim zaferimizi gösteren göstergeyle dolu. Ama onu oradan alıp o kağıda, o teslim tutanağına yazılması lazım. Dolayısıyla burada size büyük bir iş düşüyor. Ben bu görevi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından rock müziğin sevilen sanatçısı Murat Göğebakan sahneye çıktı. Göğebakan seslendirdiği parçalarla salonda bulunanlara unutulmaz bir gece yaşattı
