Burdur İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici ve Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek ve beraberinde 22 meclis üyesi Amasya turunun ardından Samsun İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek parti grup başkanvekilleriyle görüştü.
Ziyarette konuşan Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, ''Burdur İl Genel Meclisi'nin Samsun ziyareti bizleri çok mutlu etti. Gezileri, ziyaretleri Samsun İl Genel Meclisi olarak önemsiyoruz. İşbirliği artsın gelişsin, güzellikler paylaşılsın istiyoruz'' dedi.

Gezideki amaçlarının bölgeler arasındaki iletişim ile illerinde uygulanabilecek farklı çalışmaları tespit etmek olduğunu belirten Burdur İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, ''Samsun İl Özel İdaresi'nin yapmış olduğu proje örneklerini aldık. Bize de son derece rehberlik yapacak. Bunlar üzerinde ciddi çalışmalar yapacağız ve Burdur da Samsunun izlerini görmek daha da mümkün olacak. Burdur bu geziden çok şeyler kazanacaktır. Bizim çok şeyler kazandığımızı ifade etmek istiyorum gerçekten büyük memnuniyet içerisinde ayrılıyoruz'' dedi.
Samsundan yeni proje fikirleriyle ayrıldıklarının altını çizen Ekici bundan sonra Ordu, Giresun, Trabzon, Rizeye Gidip 19 Ekime Batuma ulaşılacağını ve temasların ardından Burdura dönüşe geçeceklerini kaydetti.