Samsun Haber - Başkan Demirtaş'tan gece gündüz hizmet sözü GÜNCEL
Paylaş

Samsun Haber - Başkan Demirtaş'tan gece gündüz hizmet sözü

SAMSUN HABER - İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi

SAMSUN HABER - İlkadım Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde birçok farklı ekiple gruplar halinde üst yapı çalışmalarına devam ediyor. İlkadım’ın dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ekipler, yaşanan eksikliklere anında müdahale ederek İlkadım’ı daha yaşanabilir bir kent olması adına kentin bir çok noktasında, aynı anda bakım ve yenileme çalışması başlattı. 

HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelere ayrım yapmaksızın eşit hizmet götürmek adına yoğun bir çalışma programının devam ettiğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz program dahilinde ilçemizin tüm sokaklarında çalışmalarına devam ediyorlar. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmaların mahallelerde yaşayan vatandaşların takdirini kazanması da bizleri mutlu ediyor. İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz."

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.