Samsun'da eski başhekimden sağlık yönetimine sert eleştiri SAĞLIK
Paylaş

Samsun'da eski başhekimden sağlık yönetimine sert eleştiri

SAMSUN HABER - Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi görevinden geçen sene istifa eden Doktor Mustafa Seven, Samsun'da sağlığın iyi yönetilemediğini belirterek, sağlık yönetimini sert bir dille eleştirdi

SAMSUN HABER - Samsun  Kavak Devlet Hastanesi eski başhekimi  Doktor Mustafa Seven, Samsun'un doktor sayısının nüfusa göre en yüksek illerden olduğunu ancak hastaların buna rağmen randevu almakta zorlandığını belirterek, sağlık yönetimini sert bir dille eleştirdi.
HASTANELERDE KUYRUKLAR OLUŞLUYOR
Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı olarak ilgililere seslendiğini kaydeden eski başhekim Seven, "Birçok yakınımız, arkadaşımızdan duyuyoruz “rahatsızım fakat hastanelerde randevu alamıyorum” diye söyleniyor insanlar.İhtiyacı olduğu anda sağlık hizmetine kavuşamayan ya da geç ulaşan bu insanlar özel sağlık kuruluşlarına gitmek durumunda kalıyorlar. Ekonomi zaten herkesin malumu. İnsanlar diğer temel ihtiyaçlarından kesmek durumunda kalıyor ya da sağlık hizmetini hak ettiği gibi alamıyor.Hastanelerde kuyruklar konuşuluyor. Bir STK başkanı olarak ilgililere buradan sesleniyorum Samsun,doktor sayısı nüfusa göre en yüksek illerden olduğu halde neden böyle olumsuzluklar  söz konusu oluyor? Samsun'da sağlık neden iyi yönetilemiyor?" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.