Samsun'da boğulmaların önüne geçilecek GÜNCEL
Paylaş

Samsun'da boğulmaların önüne geçilecek

SAMSUN HABER - Samsun'da yaz aylarıyla birlikte yaşanması muhtemel boğulma tehlikelerinin önüne geçmek için alınacak tedbirler masaya yatırıldı

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 08.07.2021 13:14
SAMSUN HABER - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sahil kenti olan ilimizde yaşanması muhtemel boğulma olaylarına karşı alınacak tedbir ve önlemlerin değerlendirildiği Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Koordinasyon Toplantısı, Samsun Valisi Zülkif Dağlı  Başkanlığında ilgili kamu kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
VATANDAŞLARIMIZA BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR
Vali Dağlı, "Bazen vatandaşlarımızın tedbirsiz davranmaları, bazen bir anlık dikkatsizlik bazen de ilimizde yoğun olarak görülen çeken akıntı sebebiyle boğulma olayları meydana gelmekte ve hepimizi üzen can kayıpları yaşanmaktadır. Böyle bir sebeple tek bir can kaybına dahi tahammülümüz olmadığından hareketle hem kurumlarımız hem de belediyelerimiz tedbir ve önlemler alıyor elbette. Ancak bu konuda vatandaşlarımıza da sorumluluklar düşüyor ve herkesin kendi tedbirlerini de alması büyük önem arz ediyor. Bu sebeple vatandaşlarımızdan, çeken akıntı nedir ve bu durumlarda nasıl davranılması gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olmalarını, uyarı tabelalarına mutlak surette uymalarını ve sevdiklerini üzecek risklere asla girmemelerini özellikle istirham ediyorum" dedi. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.