SAMSUN HABER - Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan son tahminlere göre, Samsun'da öğle saatlerine kadar aralıklı hafif yağmur, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının bölgenin batısında 1 ila 3 derece ısınma, doğusunda 3 ila 5 derece soğuma beklenirken, rüzgarın bölge genelinde kuzeyli, akşam saatlerinden sonra güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, sabah ilk saatlerde Samsun ve Ordu kıyı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu. Yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı. 10 derece.
ÇEVRE
Samsun'a kar ve yağmur uyarısı
SAMSUN HABER - Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Samsun'da öğle saatlerine kadar aralıklı hafif yağmur, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışı. bekleniyor
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Geleceğin Şehirleri İçin Geri Sayım Başladı: “KENTFEST 2026” 10 Aralık’ta Kapılarını Açıyor
Bu Markette Para Geçmiyor, Gençler Çevre Bilinci Kazanıyor
Atakum’da İklim Değişikliği ile Mücadele Söyleşisi Büyük İlgi Gördü
Atakum'da fidan dikimi
Canik Sıfır Atık Marketi hizmete girdi