Sağlıklı Kalpler İçin Pedal Çevirdiler GENEL
Paylaş

Sağlıklı Kalpler İçin Pedal Çevirdiler

Dünya Kalp Günü nedeniyle Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) tarafından “Kalbin için pedalla” etkinliği düzenlendi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 05.10.2015 12:07
Dünya Kalp Günü nedeniyle Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) tarafından “Kalbin için pedalla” etkinliği düzenlendi. Kalp sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen etkinlikte Kalbin için pedalla bisiklet grubu Burhaniye’den Ayvalık’a kadar pedal çevirdi.


Kalp sağlığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için gerçekleştirilen “Kalbin için pedalla” etkinliğine ilgi yoğun oldu.


Etkinliğin Burhaniye ve Ayvalık’ın yanı sıra ve eş zamanlı olarak 30 il ve ilçede gerçekleştiği öğrenildi.


BÖMÇED’in öncülüğünde Burhaniye’den başlayan etkinlik, Ören ve Gömeç güzergahı üzerinden Ayvalık’a gelinip, burada 2 saatlik mola verildikten sonra aynı güzergahtan yapılan turla sona erdi.


Türk Kardiyoloji Derneği’nin 3 yıldır destek verdiği ‘Kalbin için pedalla’ bisiklet grubu tarafından organize edilen etkinlikte Dünya Kalp Günü adına yapılan tişörtler de giyildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.