Antalyaspor’un, Brezilyalı dünya yıldızı Ronaldinho ile 1+1 yıllığına anlaştığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, “Biz Samuel Eto’o vasıtasıyla kendisine bir teklif yaptık. Kendisi teklifimize olumlu yaklaştı. Bunun sonucunda bir sözleşme hazırladık ve kendisine ilettik. Bunu ilk defa söylüyorum. Ronaldinho sözleşmede yazan birkaç maddede problem yaşadığını ve bunların düzeltilmesini istedi. Kendisi problem yaşanan maddelerle ilgili düzenleme yaptıktan sonra bir örneğini de bize gönderecek. Bu durum bizim açımızdan olumlu karşılanırsa kendisiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Ancak şu an için imzalanmış bir sözleşme söz konusu değil. Ronaldinho’nun bize göndermesini beklediğimiz sözleşme örneği elimize geçerse ve bize de uygun olursa belki 1 saat içinde belki de 1 hafta içerisinde kendisiyle sözleşme imzalarız” dedi.
SPOR
Prensipte Anlaşılan Ronaldinho’nun Sözleşmesinde Pürüz Çıktı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ile 1+1 yıllığına anlaşıldığına dair haberlerin şu an gerçeği yansıtma.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ile 1+1 yıllığına anlaşıldığına dair haberlerin şu an gerçeği yansıtmadığını söyledi. Başkan Gencer, Brezilyalı yıldız oyuncuya teklif yaptıklarını ve Ronaldinho’nun teklife olumlu baktığını ancak 2 maddede yaşanan pürüzün henüz çözülemediğini söyledi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsunspor'da Konyaspor Mesaisi Başladı!
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım açıkladı: Fuat Çapa'nın istifasını neden kabul etmedi?
Samsunspor'da Taraftar İsyanı! Başakşehir Yenilgisi Sonrası Fuat Çapa'ya İstifa Çağrısı
Samsunspor'da kabus bitmiyor
Başakşehir - Samsunspor MUHTEMEL 11'LER