Polis teşkilatından kokteyl GÜNCEL
Paylaş

Polis teşkilatından kokteyl

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü''nce, Türk Polis Teşkilatının 169'ncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gece düzenlendi. Geceye Vali Aksoy ve protokol üyeleri eşleri ile birlikte katıldı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 11.04.2014 08:21

Samsun Yelken Kulüpte İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 169'ncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kokteylde İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve eşi Azize Yavuz davetlileri kapıda karşıladılar.

Kokteylde bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Türk Polis Teşkilatı’nın 169.ncu kuruluş yıldönümünde başarıları, fedakarlıkları ve kahramanlıkları ile milletimizin sevgisine en üst seviyede kazanmanın haklı gururunu yaşadığımız ve onurunu taşıdığımız bu özel geceye hoş geldiniz. Sayın Valim, Değerli Konuklar; bilgili, disiplinli, adil, tarafsız, hoşgörülü, nezaketli, insan sevgisiyle dolu, cumhuriyet ve demokrasiyi canı pahasına savunan emniyet teşkilatının mensubu olmanın gururunu yaşayarak ve geleceğe umutla baktığımız bu güzel anımıza teşrif ederek bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

Daha sonra Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmasında, “Bu gün Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 169.ncu yılını kutluyoruz. Emniyet Teşkilatımız kurulduğu günden itibaren görev alanı içerisinde halkın huzur ve mutluluğu için çalışan güvenlik birimlerimizden birisidir. Güvenlik olmayan noktalarda başka şeylerden bahsetmek mümkün değildir. Bu bakımdan güvenliğin sağlanması, halkın huzur ve güven ortamı içerisinde günlük yaşantılarına devam etmesi büyük önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde güvenlik hizmetleri Emniyet Teşkilatımız, Jandarma Teşkilatımız ve Sahil Güvenlik Teşkilatımız tarafından yerine getirilmektedir. Polis Teşkilatımız 169 yıldır bu hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösteren, mesai kavramına bağlı kalmadan, özveriyle çalışan teşkilatlarımızdan birisidir. Ben bu anlamlı ve özel gecede bu teşkilatta görev yapan ve görevleri sırasında yaşamını kaybeden emniyet teşkilatı mensupları şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimizi minnetle anıyorum. Emeklilerimize sağlık ve huzur diliyorum. Görev başındaki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından motosikletli trafik polisi eşliğinde getirilen Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169.ncu yıldönümü pastası, protokol üyeleri  tarafından kesildi.

Polis Teşkilatının 169.ncu kuruluş yıldönümü gecesine, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Baro Başkanı Av. Necat Anıl, Kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, emniyet mensupları eşleri ile katıldı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.